top of page
achtergr3.jpg

Coaching op je werk/hulp bij reïntegratie

Wil je meer arbeidsgeluk ervaren?
Duidelijker kunnen aangeven wat je grenzen en wensen zijn?
Meer energie aan het eind van je werkdag overhouden?
Hulp bij re-integratie?

Door zicht te krijgen op je passie, je drijfveren en waar jouw kracht ligt, voorkom je dat je onbewust in je valkuilen stapt en (onnodig) uitgeput raakt.
 

Wil je graag:
 

 • meer zin in je werk krijgen?

 • effectief kunnen samenwerken?

 • een productieve vergadering?

Wat leer je door deze coaching?

 • Zicht krijgen op je persoonlijke effectiviteit en drijfveren

 • Ja zeggen tegen waar je goed in bent en waar je in wilt groeien

 • Ja zeggen tegen feedback en een vruchtbare samenwerking

 • Nee zeggen tegen overbelasting en negatieve (innerlijke) beïnvloeding

 • Voor jezelf zorgen

 • Nieuwe vaardigheden omarmen

 • Evenwichtige balans vinden tussen werkdruk en levensgeluk


Je kunt op eigen initiatief met coaching starten. Indien je dit wenst, kan ik na een uitgebreide kennismaking zorgen voor een passende offerte. Wellicht zijn er bij jou op het werk passende mogelijkheden voor coaching, hulp bij re-integratie of ter voorkoming van uitval door ziekte. Ik adviseer je om je daarover te laten informeren bij je leidinggevende.

Sparringpartner-programma

Hulp bij je reintegratie? 

Energie verlies als gevolg van stress of burnout.

 

Welke factoren hebben ervoor gezorgd dat je uitgevallen bent? Dat zal een vraag zijn die je wellicht bij het bezoek aan de bedrijfsarts hebt gehoord en waar je ongetwijfeld zelf ook over nadenkt nu je uitgevallen bent. Je wilt het op een rijtje krijgen en graag herstellen.

 • Spectus Coaching helpt je bij een goede opbouw in je re-integratie en werkt samen met verschillende bedrijfsartsen.

 • De aanpak binnen Spectus Coaching kenmerkt zich door een paar stevige stappen, waarin we onderscheidend blijken te zijn en wat ook je kans op herstel vergroot en tevens de kans op terugval miniem maakt.

 • Als eerste werken we op zeer korte termijn weer naar je kracht toe.

 • Zélfs als de oorzaak van het probleem nog aanwezig is. Eérst weer in je kracht komen, blijkt een zeer effectieve uitkomst te hebben.

 • We helpen je om inzicht te verkrijgen door andere bronnen aan te boren. Deze bronnen heb je al in je bezit, maar zijn tijdelijk uit het zicht zijn geraakt.De oorzaken daarvan kunnen zeer divers zijn.

Lees daar meer over in de folder …

Lees meer over onze specifieke aanpak.

Langdurig onder druk staan leidt tot een versmalde blik – daardoor overzie je minder wat écht van belang is en ben je niet meer in staat om de situatie te beïnvloeden, waardoor jij weer ruimte ervaart. Door harder te werken verandert er echter niets, je manier van kijken verandert immers niet. 

Spectus Coaching helpt je om je blik te verruimen en als eerste weer ruimte voor jezelf te creëeren.
De volgende stap is om in beeld te krijgen wat je zoveel energie kost.
Dat meten we met het instrument Energy Drives®.
Deze verleent je direct ook toegang tot de Interactieve app Energy Drives®.
Een geweldige tool die je helpt de zaken echt anders aan te pakken dan voorheen.

Je krijgt in de gesprekken bij Spectus Coaching inzicht in je communicatie stijl, je overtuigingen en patronen die ontstaan zijn op het gebied van verwachting versus teleurstelling of waarom je vaak zo lang doorwerkt of niet goed weet hoe je je grenzen moet aangeven.

Spectus Coaching biedt verschillende stijlen gespreksniveau aan en onderzoekt samen met jou waar jij eigenlijk het meest behoefte aan hebt en wat nodig is voor jou om te herstellen in een zo kort mogelijke periode.

 

Binnen het gespreksaanbod biedt Spectus Coaching jou zelfonderzoek, confrontatie, een nieuwe route, en ook de weg naar meer plezier en heling op het gebied waar het mis ging. Je komt er beter uit doordat je ook leert deze onderzoekende stijl op een vriendelijke manier bij jezelf toe te passen.

 

Spectus Coaching is bekend met trauma op de werkvloer en werkt daarbij ook met EMDR en integratieve EMDR.

Doordat binnen Spectus Coaching gewerkt wordt met de Scan Energy Drives®, vergroot je binnen heel korte termijn je inzicht op je passies én je valkuilen. Dit kan zeer inzichtgevend zijn en vergroot je mogelijkheden van groei naar persoonlijk leiderschap!

iStock-1347652268.jpg

Reacties van tevreden klanten

“Zeer in de stress vanwege een dreigende burn-out klopte ik bij Henriette aan. Ik voelde dat er hier vertrouwen was om mijzelf te laten zien. Tijdens de coaching werd zichtbaar waarom ik de dingen ‘zo ver had laten komen’. Doordat Henriette mijn positieve punten in kaart bracht, kreeg ik vertrouwen om ook naar andere delen te kijken. Lucht! Ruimte!  Ik ben verder gekomen dan ik ooit gedacht had.”

Spectus Coaching

CONTACT

Handvatten die je werkelijk in staat zullen stellen om met vertrouwen dicht bij jezelf te blijven, krachtiger keuzes te maken en meer harmonieus met anderen te communiceren.
Vraag een kennismaking aan voor coaching voor werknemers!

bottom of page