Groei en ontwikkeling vanuit drijfveren | Energy Drives®

Inzichtgevend

Waar krijgen mensen energie van en waar lopen ze op leeg? Daar gaat het om bij Energy Drives®. Bent u op zoek naar een verhelderende scan die u inzicht geef in de persoonlijke drijfveren van uzelf, uw werknemer, team of organisatie? Dan is Energy Drives® de sleutel.

Ondernemers

Klik op afbeelding voor meer info

Waar maak jij je sterk voor binnen je eigen onderneming? Waar krijg je energie van? En waar loop je op leeg?

Vanuit Energy Drives krijg je inzicht in wat jou drijft, elke dag weer. Waar de kern voor jou ligt en of je je daar ook voldoende op focust. Het effect zal zijn dat je duidelijkere keuzes weet te maken omdat je weet waar je werkelijke kracht zit. Groei en inzicht op persoonlijk leiderschap én je valkuilen.

Binnen de coaching is effectief bewezen dat deze inzichtgevende scan je versterkt, verder helpt, ruimte maakt voor authentiek leiderschap aan jezelf én aan je omgeving. 

Effectief Ondernemen?

Persoonlijke groei

Klik op afbeelding voor meer info

Wat wil ik echt? Doe ik wat ik wil? En wil ik wat ik doe? Waar ligt mijn kern voor bezieling en waar wordt ik écht gelukkig van? 

Dit gaat over wat je drijft. En waar je echt gelukkig van wordt. Dit raakt het niveau van je drijfveren. De Scan Energy Drives geeft zeer effectief overzicht op deze vragen en laat je zien waar je werkelijke kracht zit. 

Binnen de coaching wordt in combinatie met deze Scan duidelijk waar je op kunt inzetten en wat je te veranderen hebt om meer effectiviteit en persoonlijk leiderschap te ontwikkelen.

Meer Persoonlijke Groei?

Stress en Burnout

Klik op afbeelding voor meer info

Omgaan met werkstress? Preventief willen inzetten ter voorkoming van uitval of burn-out voor jezelf of je medewerkers? Meer inzicht waardoor jij meer arbeidsgeluk kunt ervaren?

Belangrijke vragen die nu eens niet gaan over competenties of gedrag. Over goed of fout. Het zijn vragen die gaan over je diepste drijfveren. Daar ligt de kern van bezieling en werkplezier. 

Binnen de coaching kun je gebruik maken van de scan Energy Drives. Deze geeft je inzicht in je energie winst en je energie verlies en op wat je te veranderen hebt. Bewezen inzichtgevend tijdens re-integratie of om uitval op het werk te voorkomen.

Minder Stress? Meer arbeidsgeluk?

Team synergie

Klik op afbeelding voor meer info

Hoe kijken u en uw collega's naar het team en naar elkaar? Op welke wijze benutten we elkaars kracht?

Kent het team elkaars drijfveren, dan ontstaat er begrip en acceptatie van onderlinge verschillen. Binnen het geheel van mogelijkheden waar Energy Drives® voor staat een heel interessante scan. Doordat de uitslagen van de scan 1-op-1 gekoppeld kunnen worden aan het team onstaat er inzicht waar de drijfveren van de teamleden het meest manifest zijn. Daardoor onstaat er veel meer ruimte voor elkaars eigenheid en ruimte om te excelleren binnen het team. 

Gevolg: De effectiviteit van het team neemt hierdoor toe, net als het enthousiasme om samen te werken. Inzicht in je persoonlijke leiderschapsstijl maakt het bovendien mogelijk om je team op een passende en effectieve manier te sturen.

 

Benieuwd naar de kracht van je team?