Alleen maar verliezers?

Herstel bij je scheiding

Scheiden is nooit leuk.

Uitputting, stress, de verplichting van een ouderschapsplan, of zakelijke belangen kunnen soms veel tijd kosten. Daarnaast vraagt je baan of bedrijf ook nog de nodige aandacht. Hoe houd je dit vol? Deze fase vraagt echt om ruimte en aandacht om te kunnen herstellen.

Hoe om te gaan met deze fase van je relatie, waarbij je denkt dat er alleen maar verliezers zijn?

Dit is wat je kunt verwachten:

Binnen Spectus Coaching brengen we veelal binnen 3 gesprekken volledig in kaart waar jij energie-verlies ervaart en hoe je ervoor kunt zorgen dat je daarin keuzes gaat maken. 

In het vervolg van de coaching ga je focussen op waar bij jou de kracht zit en ontdek je opnieuw wie je eigenlijk zelf bent of wilt zijn. Stap voor stap bouw je aan herstel van identiteit en eigenwaarde. Je leert zelfstandig beslissingen te nemen die passend voor jou zijn in deze nieuwe fase en soms leer je een nieuwe manier om met je ex-partner te communiceren.

Communicatie tussen ex-partners

In het belang van een goede communicatie tussen ex-partners biedt Spectus Caoching een persoonlijk communicatie plan aan wat je verder gaat helpen. Daarbij word je actief ondersteund om een wijze van communiceren met elkaar op te bouwen die wél werkt.

Zéker als er nog veel met je ex-parner besproken dient te worden omdat er kinderen zijn of als er zakelijke belangen meespelen.

De ruimte die door veel stellen of ex-partners wordt ervaren kan helpen en herstellend werken. Ook als je dat niet meer verwacht.